Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Feltétlen nyalás, csontig
  2008-10-23 21:50:33, csütörtök
 
  Feltétlen nyalás, csontig


2008.10.23.

- avagy Kire tüzel Orbán Viktor? -

Mivel NATO-kompatibilis haderőinknek Hegyeshalomnál nem sikerült feltartóztatniuk a neoliberális globálkapitalizmus gazdasági világválság néven manifesztálódott balsikerű produktumát, immáron kis hazánkban is úrrá lett a káosz.

Ám ez mind nem számít! Mit nekünk begyűrűzés, mit nekünk pénzügyi válság, gazdasági recesszió? Rá se ránts! Haladunk tovább a Bayer-féle relativitás-elmélet által fémjelzett ,,mindig van lejjebb" című tematikán, megyünk lefelé megalázóba, mégpedig ezerrel.

Hát persze, megint én vagyok a barom, hogy veszem magamnak a bátorságot (s egyúttal az ostobaságot is), és leülök a képernyő elé, amikor szeretve tisztelt Szakonyi Péter a Lapzárta egyik vendége. Eleve tudom, hogy fel fog menni a vérnyomásom. És fel is megy. Természetesen neki köszönhetően.

Mégis, valamilyen, már-már a mazochizmussal határos önsanyargató perverzitásnak köszönhetően mégsem nyúlok a távvezérlőért. És szenvedek.
Látom a képernyőt, hallom a szavakat, melyek elhagyják Szakonyi ,,barátunk" fogainak kerítését, az agyam megfelelő része elektromos impulzusok sorozatával dekódolja is azokat, átformálva érthető magyar mondatokká, mégsem értek egy árva kukkot sem abból, amit ez az ember beszél.

Nem értem, hogy ez a pofa, hogy meri magát újságírónak nevezni! Nem értem, hogy ezt a pofát, hogy merik odaengedni a kamerák elé!
Az igazság és az oly sokszor emlegetett politikai korrektség kedvéért e helyet kénytelen vagyok megemlíteni, hogy a fószer speciel nálam már több esetben kihúzta a gyufát, csak hát ugye kétszáz kilométerre a Gerbeaud Cukrászda kirakatától nemigen tehet sokat az ember.

Egy hasonló ,,presstitute", azaz sajtószajha rontotta ugyanitt a levegőt még régebben, a Seszták Ágnes kikészítésében jeleskedő Gréczy Zsolt, de ő ma már Lári Fári, a végóráit élő műminiszterelnök stábját erősíti. Az a dolga, hogy időről időre odasúgja Francisco fülibe, hogy most akkó' innentől kezdve náci veszély van, itten gyün a szélsőjobb, ugorgy félre.

Komolyan mondom, lassan már azon a határon voltam, hogy imádkozzak Szakonyi barátunk szakmai előmenetelét támogatandó, tűnne már végre el a képernyőmről. De nem! Ő csak nem akar tovább mászni felfelé a média és a politikum által közösen összetákolt szamárlétra grádicsain, továbbra is a képernyőmről osztja az észt meg a demokráciát. Persze az is lehet, hogy nincs meg hozzá a szükséges tálentuma.

Akinek esetleg nem ugrik be így elsőre, hogy kiről is beszélek, annak idepattintok egy rövid, de annál tanulságosabb idézetet az Árokásó Top 100 weboldalról. A szerző zoli27:

,,Szakonyi Péter: Miután egy széles mozdulattal eltávolították a ma már Bayer Zsolt nevével fémjelzett Magyar Hírlaptól, rövid "szabadúszás" után a Napi Gazdaságnál kötött ki - máig is ott van.
A legtöbben valószínűleg a HírTV Lapzártájában való szereplései nyomán ismerték meg, ahol újra és újra előszeretettel magyarázza el általa láthatóan tudatlannak tartott vitapartnereinek, hogy az államadósság növekedése, az Unióban még mindig a legmagasabbnak számító költségvetési hiány, a másfél százalék körüli gazdasági
"növekedés", az Európában leggyorsabb ütemben romló nemzeti valuta, valamint a közgazdász-szakma egybehangzó véleménye ellenére a magyar gazdaság állapotával alapvetően nincs probléma.

Aki mégis válságról mer beszélni, az szerinte nem is járhatna messzebb a valóságtól.
Sokan nehezményezik azt a nem rég a Lapzártában tett - "gyurcsányferenci" világlátásra valló - kijelentését is, miszerint az Unió országaiban nemzetgazdaság, mint olyan, nem létezik.
Ha az interneten rákeresünk a nevére, a legtöbb találat a Semjén Zsolttal való virtuális összetűzésével kapcsolatos, amikor is a KDNP elnökének egyik parlamenti felszólalását antiszemitának titulálta, amiért Semjén perrel fenyegette meg őt, amiből végül semmi nem lett.
Előnye: időnként jogos kritikákat is megfogalmaz a Fidesszel és Orbánnal szemben.
Hátránya: közgazdász létére támogatja a Gyurcsány-kormányt.
Hiszterométer: 7/10"

Ami engem illet, nem ismerem a Hiszterométer működési elvét, de a 10-es skálán elfoglalt 7-es helyezés nem valami bizalomgerjesztő. Gondolom, minimum gázos.

E röpke bevezető után, ahogyan azt a költő is tanácsolja, ,,újult erővel lépjünk a tettek más mezejére!", rátérnék most már mondandóm igazi okára, amiért is nem voltam rest és belekezdtem a billentyűk elsőre végeláthatatlannak tűnő püfölésébe.
A helyzet az, hogy Szakonyi eftárs ismét, mint már annyiszor, kihúzta nálam a gyufát.
Aszongya ez a ,,derék" zsurnaliszta a Lapzártában, hogy Orbán valószínűleg kétfelé tüzelt, amikor arról beszélt, hogy a jelenlegi vezetővel semmit sem lehet. Kapott Gyurcsány is, de ami talán még valószínűbb, egyúttal kiosztotta az államfőt is, mer' hogy nem vett részt a nemzeti csúcson.
Arany, drága skarabeusz-bogaram!
Ilyen van?
Ilyen van!
Szerinted, ha 100 embert megkérdezel arról, vajon kire gondolhatott Viktor király, amikor aszonta, hogy a ,,jelenlegi vezetővel", akad akár egyetlen egy olyan is - persze Szakonyit kivéve -, aki ne azt mondaná, ,,ki másra gondolt volna, mint Franciscóra? Akad, akár egyetlen egy is - Szakonyin kívül persze -, aki aszondaná, hát persze, hogy Sólyomról beszélt?
Ilyen van? És még ez a pofa nevezi magát újságírónak? És egy ilyet odaengednek a kamera elé? Ez felháborító, egyszersmind elkeserítő.

A Hír Tévéseknek meg csak annyit: Gyerekek! Azé' ennyire nem állunk szarul újságírókból! Ennél még Mátay László, a Stop.hu fő hallja kendje is nagyságrendekkel jobb!
Szakonyi eftárs/úrnak meg csak annyit: Kedves Péter! Ennyire azé' nem kéne nyalni, mer' még rojtos lesz a nyelve.
Szakonyi szinte állandó vitapartnere, vagy beszélgetőtársa, hirtelen nem is tudom, melyik a jó szóhasználat, szóval a Lapzárta másik vendége Gazsó L. Ferenc már-már rezignált nyugalommal fogadta Szakonyi megjegyzéseit, de a végére azért nála is elszakadt a cérna, nem tudta megállni, és vitapartnerének a műsorban nyújtott összteljesítményét egy csendesen megjegyezéssel értékelt ekképpen: ,,Ismét mosol, összemosol."

És valóban. Már keni szét, már maszatol, már figyelem-elterel a lényegről, már mellébeszél. Van is egy mondás a városi szóhasználatban, melyet az urbánus szubkultúra mélységes mély bugyraiba empirikus tapasztalatszerzés céljából alámerítkező szociológus hallgatók köreiben szoktak alkalmazni az efféle helyzetek megfelelő verbális érzékeltetésére. Ez a mondás pedig ekképpen hangzik: ,, A felelősség egymásra hárítása magyar szakértők bevonásával folyamatban van".
Valami ilyesmi megképződésének lehettünk szem- és fültanúi ezúttal is.
Nem is értem ezt az egészet. Szakonyi gazdasági újságíróként aposztrofálja magát, munkaköréből adódó kötelessége is, hogy kellőképpen tájékozott legyen. Gazdasági ügyekben meg aztán - a mi kommunistánk szóhasználatát kölcsönvéve - no pláne! És akkor jön itt nekünk Sólyommal? Te érted ezt? Mer' én nem. Gazsó L. sem értette, sőt, gondolom jobbító szándékkal, mentendő kollégája tájékozatlanságát, vagy a témában tanúsított hozzá nem értését, próbálta elmagyarázni, mit is mondott Sólyom, de Szakonyi csak nem akarta megérteni. Sólyom aszonta, azért nem ment el a nemzeti csúcsra, mert: ,,Az állam nem így működik!"
És pont. Ezt már csak én teszem hozzá. Magam - a körülmények áldozataként, valamint a földrajzi távolságnak is betudhatóan (kétszáz kilométerre a Gerbeaud Cukrászda kirakatától némileg más rálátás nyílik az eseményhorizontra),- nyilván nem vagyok olyan jól informált és jól szituált, mint tanult kollégám, Szakonyi úr/eftárs, de a köztársasági elnök előbbiekben idézett mondatát speciel még nekem is sikerült feldolgoznom, megértenem és magamévá tennem.

És akkor kire lövöldöz Orbán Viktor?
Hát itt a józanész egy hosszú, és elsőre talán végtelennek tűnő pillanatra megáll és megtámaszkodik. Meg kell, hogy támaszkodjon, mert a szépirodalom és a publicisztika kimeríthetetlennek tűnő eszköztára ismét elérkezett egy olyan pillanathoz -immáron sokadszorra - ahol a végéhez ért.

Ez még hagyján! Ha még csak ennyi lenne! De itt nem állunk meg, megyünk tovább! Ilyen fokú szervilizmus láttán az emberben ugyanis felmerül a gondolat, tán rossz helyen, vagy rossz időben járunk. Nem nagyon találjuk a szavakat. Azt gondolnánk (vagy talán hinni szeretnénk már?), hogy ez a fajta szolgalelkűség, vazallusi lét, kitartottság, amely az államszocializmus idején a párttagkönyvvel együtt szinte beleivódott a hithű kommunistákba, egy teljes jogú európai uniós tagállamban már égő. Aztán rá kell jönnünk, hogy mégsem, nagyon is valódi, élő a gyakorlat, a magánszocializmusba kiprivatizált jólét és kapcsolati háló haszonélvezői nincsenek tekintettel sem térre, sem időre.

A régi-új kiváltságosokkal úgy tetszik elfelejtették közölni, hogy ez már egy másik idő, ez már egy másik unió.
Vagy talán velünk felejtették el közölni, hogy hát ez tulajdonképpen még mindig ugyanaz, csak ahogyan azt a 2002-es emlékezetes Kossuth téri nagygyűlés egyik nyugdíjas résztvevője mondta, egyenesen bele a kamerába: ,,Kedves uram! Ez a garnitúra ugyanaz a garnitúra, csak a cégtáblát festették át. Ez pedig csak festék és ecset kérdése."

De mit csodálkozunk azon, hogy ilyen alakok formálhatják a közbeszédet, a mérték- és miheztartást kis hazánkban a média nagy nyilvánossága előtt? Mit várhatunk egy olyan országban, ahol az utódpártban helyet foglaló utódok nem engedik bemutatni a Wittner Máriáról és '56-ról szóló filmet? Az az első, az ülésteremben elmondott, ,,Vádolom...!" című beszéd úgy tűnik a kelleténél jobban betalált. Máig sem tudták kiheverni.
Mit várhatunk egy olyan országban, ahol annak ellenére, hogy ez már állítólag egy másik rendszer és állítólag egy másik unió, a jelek szerint itt még mindig az a tematika dívik, hogy a miniszter eftárs leszól?
Momentán ez még a nemrégiben ,,ellenzékivé" vált másság iránti tisztelet és tolerancia jelzésértékű honi zászlóvivőinél is kiverte a biztosítékot. Ki tudja, talán éppen akkor nem volt Gyenesei eftárson a szerencsét hozó kabala alsónadrágja?
Ami alant következik, azt nem én mondom, hanem a szadeszes Gusztos Péter:

Gusztos szerint Gyeneseinek mennie kell
,,Nincs rosszabb, mint az állami rutinná emelt nepotizmus, uram-bátyám kijárás; a miniszter, aki művészeti kérdésekben is diktálni akar" - írja blogjában Gusztos Péter, az SZDSZ frakcióvezető-helyettese. Gusztos az önkormányzati miniszter botránya miatt írt a nepotizmus terjedéséről.

A parlament hétfői ülésén Deutsch Tamás fideszes képviselő azért interpellálta Gyenesi István önkormányzati minisztert, mert politikai befolyását egy színdarab érdekében használta. Gyenesei több város polgármesterének is levelet írt, hogy figyelmükbe ajánlja egy "földije" művét, és rábeszélje őket, hogy járjanak közben településük színházainál a darab színre vitelében. Gyenesei a parlamentben előbb Deutsch magánéletén élcelődött, majd azzal védekezett, hogy ő csupán arra próbált rámutatni, hogy a megfelelő színházi repertoár milyen sikeresen lendítheti fel a helyi turizmust. A miniszter válaszát a parlament elfogadta.
Gusztos szerint az etikus válasz az lett volna, hogy "Tisztelt Ház! Súlyos hibát követtem el, ezért a mai nappal lemondok a miniszteri megbízatásomról. Bocsánat." Az SZDSZ-es politikus szerint Gyenesei a legáporodottabb szagú szocializmust idézte fel. "Ez egy másik rendszer gyakorlata, ez egy örökre eltemetni kívánt, rossz és kártékony módszer: amikor a miniszter "leszól" a polgármesternek, hogy mely szerzők műveit lenne kívánatos a helyi színházakban játszani" - írta.
Forrás: Index.hu

És ez a pofa, mint a kisebbségi kormány egyik minisztere, függetlennek aposztrofálja magát!
Barátom, ez azé' szigorú! Ha ilyen a független, milyen lehet a pártkatona? Bele se merek gondolni!

Magát gazdasági újságíróként menedzselő alak arról győzköd minket, hogy az Európában leggyorsabb ütemben romló nemzeti valuta, valamint a közgazdász-szakma egybehangzó véleménye ellenére a magyar gazdaság állapotával alapvetően nincs probléma. Magát függetlennek deklaráló miniszter a kisebbségi kormányból a pártitkárok és a tanácselnökök korát felidéző nosztalgikus felhangokkal leszól a vidéki, színházzal bíró önkormányzatokhoz, ugyan adnák mán elő a ,,földije" darabját.
Mindeközben a szerencsétlen sorsú állampolgár, akit különféle hazugságokkal traktálnak időről időre kizárólag azzal a célzattal, hogy a nehezen megkeresett kis pénzét valamilyen fondorlatos módon (legjobb állami garanciával) elszedjék tőle, áll, és oly formán néze szemével, mint nézni szokott a halandó, ha nem érti a dolgot. Nem ezt ígérték nekünk! Nem erről volt szó!

Miért kell újból és újból áldozatokat vállalnunk? Miért mindig csak nekünk kell áldozatokat vállalnunk? Mikor lesz már vége ennek a szünet nélküli, vagy állandóan kiújuló és megújuló áldozatvállalásnak?
Megmondom az őszintét, már azon is csodálkoztam, hogy a TV2 egyáltalán behívta a stúdióba Drábik Jánost. Fogalmam sincs, hogy jutott az eszükbe. Lehet, hogy valami hiba csúszott az eddig olajozottan működő gépezetbe? No persze a lényeg elmondására már nem hagytak neki időt. János arról beszélt, hogy a jelenleg regnáló bankárkaszt urai kaszinónak, egyfajta sajátosan működtetett szerencsejátéknak tekintik a világ gazdaságát. Sok igazság van ebben. De abban is, hogy ebben a játékban nekünk nem osztottak és a jövőben sem szándékoznak lapot, ne adj' Isten, lapokat osztani.

Asszem itt lenne végre az ideje, hogy rájuk borítsuk az asztalt! De legalábbis, hogy megtáncoltassuk! Az asztalt is meg őket is!

Isten áldja Magyarországot!
A szocialista nagyváros öntudatos polgára
www.johafigyelunk.hu
FÚSZ

http://fusz.hu/node/9447
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nagyságrendekkel, bizalomgerjesztő, manifesztálódott, kiváltságosokkal, polgármesterének, feltartóztatniuk, gyurcsányferenci, vitapartnereinek, műminiszterelnök, érzékeltetésére, párttagkönyvvel, megképződésének, megtáncoltassuk, beszélgetőtársa, vitapartnerének, polgármesternek, legáporodottabb, megbízatásomról, szóhasználatban, mazochizmussal, perverzitásnak, megtámaszkodik, nemzetgazdaság, magyarországot, tulajdonképpen, antiszemitának, legmagasabbnak, összetűzésével, szóhasználatát, zászlóvivőinél, szolgalelkűség, előszeretettel, megjegyezéssel, hegyeshalomnál, eltávolították, kikészítésében, mazochizmussal határos, agyam megfelelő, árva kukkot, ember beszél, fószer speciel, hasonló „, határon voltam, politikum által, képernyőmről osztja, szükséges tálentuma, szerző zoli27, széles mozdulattal, legtöbben valószínűleg, államadósság növekedése, legmagasabbnak számító, másfél százalék, Orbán Viktor, Mivel NATO-kompatibilis, Szakonyi Péter, Gerbeaud Cukrászda, Seszták Ágnes, Gréczy Zsolt, Lári Fári, Árokásó Top, Bayer Zsolt, Magyar Hírlaptól, Napi Gazdaságnál, HírTV Lapzártájában, Semjén Zsolttal, Kapott Gyurcsány, Mátay László, Kedves Péter, Gazsó, Wittner Máriáról, Gusztos Péter, Deutsch Tamás, Gyenesi István, Tisztelt Ház, Drábik Jánost,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Ázzal aki csak szép  Tehetségtelen gyerek nincs.  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Emlék  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Jó éjszakát  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  A végzet az  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Bizonyos kulturális szint nélk...  Paul David Tripp Április 24  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  A keserű igazság  Emlék  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Alvó cica  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Viharban csak az a fa marad ál...  Alakot vált...  Paul David Tripp Április 25  Emberként automatikusan értéke...  Szép estét kedves látogatóimna...  Föld napja április 22  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Volt egy...  Messziről jött ember  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pillangó  Két tekintet van  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Föld napja április 22  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Jó éjszakát  Egyszerűen  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Szép estét kedves látogatóimna...  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Szent György nap  Lábad nyomát megőrzi a föld.  képre írva  Két tekintet van  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
mazochizmussal határos, agyam megfelelő, árva kukkot, ember beszél, fószer speciel, hasonló &#8222, határon voltam, politikum által, képernyőmről osztja, szükséges tálentuma, szerző zoli27, széles mozdulattal, legtöbben valószínűleg, államadósság növekedése, legmagasabbnak számító, másfél százalék, közgazdász-szakma egybehangzó, magyar gazdaság, interneten rákeresünk, legtöbb találat, 10-es skálán, billentyűk elsőre, jelenlegi vezetővel, nemzeti csúcson, pofa nevezi, ilyet odaengednek, végére azért, műsorban nyújtott, csendesen megjegyezéssel, városi szóhasználatban, urbánus szubkultúra, efféle helyzetek, mondás pedig, felelősség egymásra, témában tanúsított, nemzeti csúcsra, körülmények áldozataként, földrajzi távolságnak, köztársasági elnök, olyan pillanathoz, emberben ugyanis, fajta szolgalelkűség, államszocializmus idején, párttagkönyvvel együtt, hithű kommunistákba, teljes jogú, régi-új kiváltságosokkal, másik unió, 2002-es emlékezetes, garnitúra ugyanaz, cégtáblát festették, média nagy, olyan országban, utódpártban helyet, ülésteremben elmondott, kelleténél jobban, másik rendszer, jelek szerint, miniszter eftárs, nemrégiben &#8222, szerencsét hozó, szadeszes Gusztos, állami rutinná, önkormányzati miniszter, nepotizmus terjedéséről, parlament hétfői, színdarab érdekében, darab színre, parlamentben előbb, megfelelő színházi, helyi turizmust, miniszter válaszát, parlament elfogadta, etikus válasz, lett volna, miniszteri megbízatásomról, legáporodottabb szagú, örökre eltemetni, helyi színházakban, kisebbségi kormány, kisebbségi kormányból, tanácselnökök korát, szerencsétlen sorsú, nehezen megkeresett, szünet nélküli, stúdióba Drábik, eddig olajozottan, lényeg elmondására, jelenleg regnáló, világ gazdaságát, játékban nekünk, szocialista nagyváros, nagyságrendekkel, bizalomgerjesztő, manifesztálódott, kiváltságosokkal, polgármesterének, feltartóztatniuk, gyurcsányferenci, vitapartnereinek, műminiszterelnök, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4582
  • e Hét: 18812
  • e Hónap: 29923
  • e Év: 183419
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.